NV Zaanstad
22 maart 2022

DE TALKSHOW

Op 22 maart a.s. interviewen Jaap Sluis en Rosalie Smit weer nieuwe gasten in de Bullekerk in Zaandam. Over wat ondernemen mooi, zwaar, spannend en uitdagend maakt.

te gast zijn:

Rob Konijn

Rob Konijn is directeur-eigenaar van aannemings- en hoveniersbedrijf Germieco BV in Wormerveer. Opgericht in 1983 en gespecialiseerd in alles wat met grond-, weg- en waterbouw te maken heeft – maar ook speelvoorzieningen, groenaanleg- en groenonderhoudswerkzaamheden vallen onder hun expertise. Dagelijks werken ruim 100 mensen op projecten vooral binnen de grenzen van de gemeenten Amsterdam, Zaanstad en Purmerend. Met aandacht en een persoonlijke service kenmerkend voor mkb-bedrijven.

Lennart Graaff

Van Lennart Graaff wordt wel gezegd dat hij mensen en organisaties in beweging brengt en complexe opgaven structureert. En dat hij de basis legde voor de ontwikkeling van verschillende radicale projecten, zoals Het Nieuwe Dorp (Arnhem), The Dutch Mountains (Brainport Eindhoven), The Dutch Windwheel (Rotterdam) en de werkomgeving van Heineken in Zoeterwoude. Hij werkte eerder als hoofd bedrijfsbureau, programmaleider Integrale Ruimtelijke Projecten en interim-manager bij de provincie Zuid-Holland. Sinds mei 2021 is Lennart Graaff concerndirecteur bij de gemeente Zaanstad.

Chantal Stompé

Door een reorganisatie verloor Chantal Stompé haar baan in de reissector. Maar ze is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. Chantal wilde dóór. Ze wilde ondernemen. Terwijl corona het internationale toerisme teisterde, zette ze als zelfstandig reisadviseur haar nieuwe bedrijf in de steigers. In december 2021 was het zo ver en ging de zaak van start. De eerste drie maanden zitten er op en waren succesvol. Chantal vertelt in de NV  Zaanstad hoe ze dat voor elkaar kreeg.  

RPCNH

Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (mkb) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing. In de aankomende NV Zaanstad daarom aandacht voor het bevechten en voorkomen hiervan. Het Regionaal Platform Cybercrime (RPC) helpt ondernemers in Noord-Holland in hun weerbaarheid tegen criminaliteit. Het platform biedt preventieve maatregelen, voorlichting en trainingen, maar ook adequate hulp en informatie om bijvoorbeeld effectief aangifte te kunnen doen.